Skrivet av: klempt | januari 17, 2011

Blandad dagskompott

En intensiv arbetsdag går mot sin ände. Hade tänkt att alltid blogga på morgonen, men idag var det nämndberedning för utbildningsnämnden istället som gällde. Per-Erik och jag var på plats i tid. Ingen opposition dök upp. För Per-Erik var det första dagen på jobbet och det fixades med dator, telefon, inställning av fåtölj, synkronisering av Outlook. Allt det som jag gjorde förra veckan. Nu är klockan 18.34 och vi är båda kvar. Det är lugnt och skönt, inga som ”stör”. Tanken är som vanligt att vara hemma före 19. Tror att jag klarar det idag med nöd och näppe. 

Möte med de andra polsekarna. Vi har fått till en bra mötesstruktur med träff varje måndag vid 9. Denna morgon fick vi info om ett nyhetssökningssystem. Det blir nog bra när det är klart, var min tanke. Därefter fortsatt arbete med trafiljusdokumentet, denna gång tillsammans med kommunalråden. Nu finns allt instoppat under rätt nämnd och vi kan förbereda oss för ordförandeminglet på fredag förmiddag. Efter lunch vara det dags att försöka läsa tidningar och kolla vad som hänt i omvärlden. Tunisien är fortfarande med i tankarna. Tänk att jag har varit så insöad och inte känt till att landet varit en diktatur i 23 år. Det finns mycket kvar att lära där och jag följer utvecklingen så gott jag kan.

Sedan var det dags för första träffen med styrgruppen för den måltidspolitiska gruppen. Hur var det nu igen, bara jobba fram direktiv eller??? Vi kom igen bra efter ett litet tag när vi insåg att samma människor får träffas igenom och jobba fram det måltidspolitiska programmet om det står i direktiven. Det ska bli intressant att jobba med frågan. Jag fick snabbt svar på min lilla trevare på FB om det fanns andra som jobbade med ett sådant program. FP Sigtuna hörde av  sig med en pdf. Tack, Pernilla! 18.47- dags att gå hem!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: