Skrivet av: klempt | januari 15, 2011

Prioriteringar?

Blev idag uppringd av en granne som är aktiv i Väsby konsthalls vänner. Han framförde en stilla undran varför det så sällan var någon från kommunen som visade sig vid kulturella begivenheter som t.ex. ett vernissage. Jag lovade honom att i framtiden komma på varenda vernissage om jag får en inbjudan. Kanske hade den fastnat på vägen någonstans. För jag hade inte fått någon denna gång, Samma sak gällde Öppet hus i Nya gymnasiet.

Som politiker förväntas man vara överallt när det gäller, men ibland blandar sig livet själv i leken och man får prioritera om. I dag var det en dag i hemmet som stod på agenden. Julen skulle städas bort och lunch lagas till de gamla föräldrarna.  Jag har förstått att det kommer att ösa in inbjudningar till olika begivenheter nu när jag är ordförande i kultur- och fritidsnämnden. En del har kanske inte kommit på det ännu eller så stannar inbjudningarna på tjänstemannanivå. Men även här kommer det att krävas att prioriteringar görs av mig. Jag kommer inte att kunna vara överallt.

Första veckan är nästan avklarad. Den har varit intressant och påfrestande. Intressant så till vida att jag börjar lära mig mer om mitt uppdrag och påfrestande till den delen att jobbet aldrig tar slut. Det var inget problem att sitta kvar till kl. 19 varje kväll .  I morgon är det styrelsemöte och träff med alla nämndaktiva. Så en lördag i hemmets bo känns inte helt fel!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: