Skrivet av: klempt | januari 13, 2011

Alla behöver vi mer SISU.

Sisu är finska som ni alla vet och betyder uthållighet och att man ger allt, inte ger upp i första taget. Sisu är något som vi alla behöver, kanske vi politiker i synnerhet. Det kan kännas hopplöst ibland när man läser handlingar och vet att resultatet av beslutet först syns om några år. Detta gäller främst skolan.

Ett annat SISU håller på med utbildning och erbjuder idrottsföreningar hjälp att utveckla sin förening och utbilda sina ledare eller aktiva – inspirera barn och ungdomar, attraktivt ledarskap, utveckla elitidrotten. Jag åt lunch med Krallan idag som informerade om hur de jobbar. Något jag helt skriver under på är värdegrunden – delaktighet och demokrati, allas rätt att vara med, glädje och gemenskap, rent spel. Ser fram emot gott samarbete och att nästa idrottsting som hålls blir lika positivt som det vi genomförde i december.

Sisu behövs också i kampen mot det stora företaget Posten. Tanken finns på att lägga ner vårt postombud i Sigma centrum, något som vi boende i Väsbyskogen inte gillar. Vi i brf. Terrassens styrelse skrev i december en liten skrivelse till Posten om detta. Läs mer i veckans nummer Vi i Väsby!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: