Skrivet av: klempt | januari 12, 2011

Jul i repris

I morse när jag vaknade snöade det. Snöflingorna singlade ner så sakta från himlen. Det kändes nästan som juletid igen. Inledde dagen med att träffa Andreas, min chefstjänsteman, på KVK. Vi planerade och strukturerade upp våra möten. Kalendern fylls på så snabbt hela tiden nu. Har upptäckt att struktur är det enda sättet att kunna överleva. Det finns massor av roliga och intressanta saker att tacka ja till. Som tur var hittade vi en tid i veckan som kommer att fungera. Något jag verkligen ser fram emot är att få möta alla föreningar, på dag eller kvällstid. Målet är att ha klarat av detta fram till sommaren.

Vad händer då den närmasta tiden? Tiokampens 50-års jubileum, Väsby melodifestival, Ung i Väsby, studiebesök på olika ställen och naturligtvis den obligatoriska utbildningen av förtroendevalda pch presidier. Något som känns viktigt att planera in är andrummen, dvs. de tider då jag ska lyfta blicken från tangentbordet. Har bokat in två vattenträningspass per vecka; all annan träning blir bonus.

På morgonnyheterna framfördes tanken på att elever ska kunna överklaga sina betyg. Jag är väldigt kluven i denna fråga. Att sätta betyg är en myndighetsutövning, något som alla lärare borde vara medvetna om. Funderar vidare. Ingen lätt fråga.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: