Skrivet av: klempt | juni 13, 2010

Opinionens vara eller inte vara

Trist med regn! Trist med opinionsundersökningar! Hur trovärdiga är de egentligen? Vi svenskar verkar vara ett veligt folk. Hur ska vi ha det egentligen? Alliansen eller Rödgrönt? Republik eller monarki? Bo hemma och spara pengar eller flytta hemifrån och handla på kredit? Livet är som det är och valfriheten (veligheten) är nästan total!

Läste i morse om den japanske fotbollspelaren som blev nordkorean och nu spelar i VM för Nordkorea. Valfrihet, eller? Han hade visst nordkoreanskt påbrå så det var nog inte så svårt för honom att välja även om vi vill tro något annat.

Nu närmar sig bröllopet med stor B med stormsteg. Aldrig har det snackats republik så mycket tidigare. Efter lördag har de ingen chans, tror jag, på många år. Victoria och Daniel kommer att sköta sina uppdrag lika bra som vårt kungapar gör och snart blir det tillökning. Då är det helkört för republikanerna!

Alliansen leder idag igen, efter gårdagens dipp, i morgon kan det vara rödgrönt igen, i övermorgon Alliansen igen… Bevara oss från opinionsundersökningar och förbjud dem definitivt hela veckan före valet. Då kan kanske folk fatta beslut på egen hand!

Regnet drar vidare pch solen är på väg! Hoppas på det i alla fall inför lördagens begivenhet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: